Rekonekcija

Rekonektivno isceljivanje je vraćanje organizma u optimalno stanje ravnoteže, celovitosti i vitalnosti. Delotvorno je na svim nivoima: fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Efekti su često brzi, ali nekada je potrebno više nedelja, pa i meseci zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

Rekonektivno isceljivanje® objedinjuje u sebi kvalitet svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom promene.

Energija koja se javlja tokom sesije, značajno se razlikuje od svih do sada poznetih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. Kada pristupite tom spektru Energije, Svetlosti i Informacija, stvara se lanac događaja koji mogu značajno da poboljšaju i unaprede sve aspekte vašeg života – zdravlje, karijeru, veze, blagostanje…

Pri Rekonektivnom isceljivanju® nema fizičkog kontakta ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da postupak isceljivanja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različita iskustva za vreme tretmana, ali sva su prijatna. Ove frekvencije koje isceljuju, koje su inicirane za vreme sesije, nastavljaju da deluju i pošto je sesija završena, dokle god je to potrebno.

Kako izgleda tretman Rekonektivnog isceljivanja®?

Doživljaj Rekonektivnog isceljivanja jedinstven je i specifičan za svaku osobu. Bićete zamoljeni da za vreme sesije legnete na leđa i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Za vreme sesije koja traje oko 30 min. praktičar Rekonektivnog isceljivanja povezuje se sa Rekonektivnim frekvencijama i deluje kao katalizator u procesu povezivanja isceljujućih frakvencija sa osobom koja prima isceljenje. Ne bavimo se dijagnostikom jer ova energija poseduje sopstvenu inteligenciju, prepoznaje vašu energiju, pomaže joj da uspostavi svoj protok, sruši blokade i da joj vrati “sećanje”.

Neka isceljenja se pokažu odmah u celosti, a neka se razvijaju tokom vremena. Gotovo uvek isceljenje koje dobijete je Vaše i ostaje zauvek sa Vama.

Rekonektivni tretman pomaže kod:
 • obnavljanja punog raspona pokreta – delotvornije od fizikalne terapije,
 • podstiče vrhunske sportske performanse,
 • restrukturiše oštećenu DNK…

Naučne studije dostupne su na: TheReconnection.com

Ministarstvo zdravlja zvanično je  priznalo ovu metodu kao komplemantarnu  duhovno energetsku metodu za unapređenje zdravlja,

link:       http://www.zdravlje.gov.rs/showpage.php?id=212

Šta je Rekonekcija®?

Rekonekcija (Lična Rekonekcija) je proces vašeg ponovnog povezivanja na višem nivou sa vašom životnom svrhom i Univerzumom. Rekonekcija je prilika za korak više. To je fokusirano oblikovanje povezanosti triju sistema: akupunkturnih meridijanskih linija ljudskog tela, kružnih linija naše planete i univerzalne rešetkaste energetske mreže. Rekonekcija je ubrzana razmena energije, svetlosti i informacija koje se nalaze u frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja. Rekonekcija je životno iskustvo koje vas povezuje sa vanvremenskim sistemom inteligencije. Naizgled nedostižan, vaš potencijal postaje realnost.

Rekonekcija se radi jednom u životu, i to u dve sesije dan za danom (sa obaveznim ciklusom spavanja između njih). Iako to nije uslov, sugeriše se prethodno upoznavanje sa frekvencijama, tj. napravljena bar jedna sesija Rekonektivnog isceljivanja.

Koje su dobrobiti?

 • Povećanje energije, snage i vitalnosti;
 • Čišćenje negativnih emocionalnih i mentalnih obrazaca;
 • Duboka opuštenost i mir;
 • Osećaj prisutnosti u sada i ovde;
 • Saosećajnost i bolja komunikacija sa drugima;
 • Pojačana intuitivnosti i jasnoća;
 • Pojačana percepcija vizuelna i slušna;
 • Gubitak patnje;
 • Dublji osećaj svrsishodnosti;
 • Promena u osećajim prema sebi samom i sebi u svom telu…

Zorana Marinković
sertifikovani praktičar Rekonektivnog isceljivanja
Tel. 063/213-815 065/232-8338
e-mail: zor2mar@sbb.rs

Aleksandra Marinković
sertifikovani praktičar Rekonektivnog isceljivanja
Tel. 064/895-1476 063/806-4526
e-mail: bud.sandrina@gmail.com