Knjiga za svaki dan

5 0
Vreme čitanja58 Sekunda

“Knjiga za svaki dan – Psihološka i psihoterapijska promišljanja i praksa” je nastala kako bi čitalac prepoznao put “rada na sebi”. Zapravo, to je odgovor autora na zbrku koju izazivaju nebrojeni saveti, postupci i prakse koje promovišu različite psihološke i nadripsihološke škole i pravci. U toj zbrci lako se izgubiti i učiniti kasnije gore nego prvo stanje. Nije dovoljno “raditi” već i uraditi to što se na sebi radi. Otuda i naslov knjige.

Mapa ponuđenog puta potkrepljena je primerima iz psihoterapijske prakse čime autor svedoči o istinitosti a recenzenti istinitost potvrđuju. Ipak, ovo je samo jedan od mogućih puteva za uspostavljanje unutrašnje ravnoteže kojoj je kraj u duševnom miru. Duševni mir je, po Petrovom mišljenju, najvrednije osećanje.

“Knjiga za svaki dan” čita se po redu i mimo reda, redosled poglavlja je smislen ali nije obavezno pratiti ih. Korisnost knjige prvi je motiv pisanja zbog čega je posvećena potomstvu a ukazivanje na Boga i razvoj odnosa sa Tvorcem govori o njenoj iskustvenoj utemeljenosti.

Čitalac će sa ovom knjigom dobiti vodič i podsetnik koji vreme neće skorije pregaziti. Mišljenje urednika izdanja o knjizi pročitajte ovde.

KADA PROČITATE KNJIGU MOLIM VAS DA OSTAVITE KOMENTAR U PROSTORU ISPOD!!!

Happy
Srecan
1
Sad
Tuzan
0
Excited
Uzbudjen
5
Sleppy
Pospan
0
Angry
Ljut
0
Surprise
Iznenadjen
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *