Želite pouzdane rezultete psihološkog testiranja?

Potrebno vreme za tekst:1 minuta, 9 Seconds

Ništa važnije od pravilnog usmerenja deteta na osnovu pravilne procene njegove/njene sposobnosti! Na toj sitnici kojoj ne posvećujemo mnogo prostora počiva budućnost ne samo Vašeg deteta, nego i generacija potomaka. Samo jedan pravilan korak kože nas odvesti ka ispunjenijem životu! Možda bi i mi bolje prošli da je nekada, kada je to trebalo, psiholog mogao da proceni naše sposobnosti i da nas usmeri ka adekvatnoj školi. Ako već mi nismo imali tu sreću, Vaša deca imaju!

Emoracio centar pruža usluge psiholoskog testiranja standardizovanim testovima intelektualnih sposobnosti za decu uzrasta od 5 do 15 godina, kao i testiranje Testom profesionalnih interesovanja za decu 7. i 8. razreda osnovne škole u okviru profesionalne orijentacije.

Tokom psihoterapijske prakse suviše često su mi dolazili klijenti sa pogrešnim dijagnozama ili neadekvatnim terapijama. Svaka terapija koja ne daje rezultat je neadekvatna. Iako je “ljudski grešiti”, u našem poslu greške znače mnogo više i kao takve su nedopustive. Upravo zato u redovnu proceduru uvodimo testiranje odraslih klijenata. Svi klijenti bez izuzetka, biće testirani standardizovanim MMPI inventarom ličnosti, što će biti dodatna podrška psihoterapiji sa ciljem bržeg i boljeg dolaska do željene psihičke ravnoteže.

Za sve dodatne informacije i za zakazivanje termina, možete nas -ontaktirati na telefon broj 064/017-15-48 i 064/8951-487
Maja Jovanović, master psiholog

MMPI
0 0
0
Zadovoljni
0
Nezadovoljni
0
Uzbudjeni
0
Ljuti
0
Iznenadjeni

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

9 − four =