Stadijumi razvoja psihe

Read Time44 Second

Ovo je jedna od onih tema koje zovemo “centralnim”. Jer, kada se uzme u obzir da razvoj psihe ima kontinuitet, da je svaka naredna faza tj. stadijum važniji od prethodnog a da “konac delo krasi”, i da nepoznanice zadovoljstva vlastitim životom dolaze na kraju, onda je ovo zasigurno epicentralna tema za psihološke radionice i predavanja. Tako je bilo i večeras u Kruševcu, u salonu lepote Bling bling.

Zahvaljujući predanosti Katarine Rilaković i večeras smo se okupili kako bi čuli koju reč o ovoj veoma zanimljivoj i potrebnoj temi. Jedan od zaključaka bio je da bi ovo morao biti obavezan sadržaj škola roditeljstva, s obzirom na značaj prvih stadijuma, ali i da bi se ovime trebalo pozabaviti na državnom nivou, što je razumiljivo s obzirom na dalekosežnost posledica.

Više o ovome moćete pročitati na ovoj web lokaciji.

Fotografije pogledajte na https://emoracio.edu.rs/stadijumi-razvoja/

0 0
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 komentar za naslov “Stadijumi razvoja psihe

  1. Sinoć sam prisustvovala ovoj radionici u salonu lepote Bling bling, i tek nakon slaganja utisaka shvatila sam koliko je bitno da ljudi mojih godina (19) čuju informacije za koje možda nisu imali pojma ni da postoje. Takodje, želim da pohvalim psihologa, gospodina Petra Jeknića koji je kroz svaki segment prošao sa stprljenjem za sve nedoumice i pitanja. Sve u svemu, jedno lepo i korisno iskustvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + nine =