Jun, 24.

Potrebno vreme za tekst:34sekundis

Upoznavanje sa strukturom psihe kroz vežbe znači upoznavanje sa sobom. Laiku će se ovo učiniti podrazumevajućim, pa i nevažnim. Za nas je “upoznavanje sa sobom” faktor stabilnosti do koje se ne stiže ni lako ni brzo. Ali ne i nemoguće, naročito ako znate šta hoćete. Mi smo danas radili punih šest sati, prepoznavali smo i davali imena nečemu što se podrazumeva. Čovek ne može postati ono što nije dok ne prepozna i prihvati ono što jeste, kaže “paradoksalna teorija promene”. Započeli smo proces! Divna, kompatibilna, za rad spremna grupa!

Par fotografija sa radionica možete videti na http://emoracio.edu.rs/jun-24/

0 0
0
Zadovoljni
0
Nezadovoljni
0
Uzbudjeni
0
Ljuti
0
Iznenadjeni

3 komentara za naslov “Jun, 24.

  1. Suptilna energija grupe, otvorenost i spontanost , nenametljiv način rada doprinosi da tražeći odgovore na naizgled jednostavna pitanja, shvatimo dubinu odgovora koji se kriju u nama.

  2. Divno i poučno druženje danas. Uz igru i stručnu pomoć počeli smo da odmotavamo klupko. Jedva čekam 20. juli da nastavimo dalje druženje!!!!!

  3. Hvala na današnjem iskustvu. Kvalitetno provedeno vreme, zabavno i nadasve stručno. Počeli smo da odmotavamo klupko i radujem se tome!!!

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

2 × 3 =