Maj, 27. i 28.

0 0
Read Time32 Second

Početak “rada na sebi” smestili smo tamo gde jednino može – u razumevanje strukture psihe. Ne mislimo na znanje o ovoj temi, već njenu primenu. Šta nam znači to što ćemo znati da psiha ima svoju racionalnu, emotivnu i voljnu komponentu ukoliko ne naučimo da ih prepoznajemo, stavljamo u odnos i ravnotežu. Jer, neravnotežu možemo osetiti kada su “racionalno” i “emotivno” u neadekvatnom odnosu. Zapravo, sazrevanje nije ništa drugo do učenje ravnoteže.

Ovaj put temu smo obradili sa 3. grupom koju čini sedam divnih osoba koje su raspoložene da rade na sebi.

Evo nekoliko fotografija sa radionice.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Maj, 27. i 28.

 1. Nije uvek lako i prijatno suociti se sa sobom. I sta cemo onda sa tim,kako da ti uvidi zive i dalje sa nama? Ali,sreca te postoji i pozitivno “ali” i neko ko ce nas uputiti u mehanizme po kojima radi nase unutrasnje bice. Toplo preporucujem rad u Edukativnom centru Emoracio. Hvala Petru i clanovima trece grupe. Do ponovnog vidjenja, veliki pozdrav!

 2. Pocetak sagledavanja i upoznavanja nemerljivih dubina. Osecam se ohrabreno i spremno da zaronimu sebe samu. Divno druzenje.
  Ljubim vas!

 3. Kada se okružiš pozitivnim ljudima, koji nesebično daju svoja znanja, misli i osećanja, znaš da si na pravom mestu!
  Hvala svima na predivnom vikendu, a tebi Petre na pravoj i uvremenjenoj temi i mogućnosti da posle ovoliko godina doprem do sebe same!
  Do ponovnog susreta!
  Grlim vas! ❤

 4. Moje najlepše životno iskustvo…upoznavanje sebe!Hvala svima na predivnom vikendu.Do ponovnog vidjenja srdačan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + eight =