Jun, 15.

Potrebno vreme za tekst:23sekundis

Zahvaljujući ljubaznosti Kulturnog centra Kruševac i Jelene Đorđević održao sam drugu psihološku radionicu. Tema je bila “Nesvesno” a uže smo govorili o nagonima. Tema je privukla dvadesetak osoba različite starosti i predznanja kojima je psihološka znatiželja zajednička karakteristika. Predavanje je trajalo oko sat i po, sledeće će biti održano sredinom jula, a tema će biti “Emocije”.

Nekoliko fotografija sa radionice pogledajte na http://emoracio.edu.rs/jun-15/

0 0
0
Zadovoljni
0
Nezadovoljni
0
Uzbudjeni
0
Ljuti
0
Iznenadjeni

2 komentara za naslov “Jun, 15.

  1. Često sebi postavljamo pitanje da li smo neku odluku u životu doneli svesno ili nesvesno? Šta nas je navelo da u određenim situacijama odreagujemo na određeni način.
    Prisustvo na psihološkoj radionici pod nazivom „Nesvesno“ u Kulturnom centru Kruševac uz Petrovo sadržajno predavanje, omogućilo mi je da malo dublje sagledam sebe i bolje razumem donete odluke. Da li je Petrov opušten i prilagođen način predstavljanja ove teme doprineo osećanju boljeg razumevanja sebe, svakako da. Primerima iz svakodnevnog života, spontanom i primerenom komunikacijom, Petar kao predavač drži pažnju sve vreme i spontano navodi na razmišljanje tokom radionice a naročito u vremenu posle kada ostanemo sami sa sobom.
    Ovo je za mene početak i unapred se radujem sledećem susretu.

  2. Na jučerašnjoj radionici Kruševljani su imali priliku da od Petra saznaju nešto novo i nešto više o nesvesnom i nagonima.Veoma zanimljivo predavanje primereno ljudima različitih profesija koji su bili prisutni.Kroz Petrovo izlaganje i primere iz svakodnevnog života mogli smo da saznamo šta su nagoni i šta nas to iznutra podstiče na određenu aktivnost.
    Lepo druženje, prijatna atmosfera i korisne informacije obeležili su ovu radionicu.Petre, hvala na trudu i vremenu koje si izdvojio za sve nas!Kruševljani te opet rado očekuju da sa nama podeliš svoja znanja i iskustva iz oblasti psihologije.

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

one × 2 =