Maj, 11.

Read Time57 Second

Ženski centar Milica nadaleko je poznat po dobronamernosti, ljudskosti, energiji, ali i profesionalnosti u pružanju usluga korisnicima. Ova jedinstvena organizacija formirana je radi podrške ženama koje se bore sa karcinomom dojke, ali i drugim zdravstvenim problemima. Osnivač i rukovodilac ŽC Milica je Vesna Bondžić. Srećan sam što mogu biti deo tima koji stoji na usluzi korisnicima ŽC Milica.

U petak 11. maja 2018. godine razgovarali smo o psihi, o našem razumevanju ovog pojma, ali i onome šta psiha stvarno jeste. Podsećali smo se ličnih životnih priča i hrabrili dobijenim, ali i bitkama koje su u toku. Posebno nas je dotakla Đinina, Brankina i Ljiljina priča. Svaka je teška na svoj način, i svakoj je potrebno posvetiti pažnju. Našli smo prostora i za osmeh, kao i za hrabrenje. Ljubinka, Kaća, Vesna i Milena su nam govorile o svojim trenutnim, ali i proživljenim borbama.

Svakog petka uveče sastajemo se u ŽC Milica sa samo jednim ciljem: da budemo korisni jedni drugima. Zadovoljstvo je biti psiholog i psihoterapeut među vama.

Fotografije pogledajte na http://emoracio.edu.rs/maj-11/


 

 

0 0
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

1 + eight =