Decembrar 16. i 17.

Read Time53 Second

Na radionicama u Novom Pazaru 16. decembra bavili smo se razvojem i razvojnim krizama. Tema je značajna ne samo zbog pravilnog razumevanja pojma “kriza”, sticanja praktičnih znanja i veština u njihovom prevladavanju, već i zato što nas direktno uvodi u razumevanje pojma “psihološka granica”, “optimum”, “svojstva” ili “karakteristike ličnosti”, i tako dalje. U nedelju 17. decembra sa drugom grupom obrađivali smo emocije. Tema je popularna ali naš pristup insistira na praktičnosti u radu zbog čega su prisutni, od kojih je četvoro psihologa, bilo prijatno iznenađeno onim o čemu smo pričali.

Zapravo, čini nam je da bi upravo polaznici radionica mogli najbolje da objasne šta smo radili tokom vikenda u Novom Pazaru. Azra Crnovršanin i Petar V. Jeknić zahvaljuju se svim učesnicima i pozivamo vas da budete sa nama 20. i 21. januara 2018. kada ćemo obrađivati temu “Mehanizmi psihičke odbrane” za 1. i “Razvoj i razvojne krize” za 2. grupu.

Poziv važi svima koji su zainteresovani za rad na sebi, bez obzira da li su do sada dolazili ili ne.

Fotografije sa radionice pogledajte ovde.

0 0
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 komentara za naslov “Decembrar 16. i 17.

  1. Svako će doživeti ovo na svoj način, ali će rezultat tog doživljaja bit isti kod svih, a to je bolje razumevanje sebsebe. Uz to ide i bolji život. Ovo je nešto što preporučujem svima. Dođite, probajte…

  2. Kada mislimo da smo izgubili svoj zivotni kompas vjerujem da trebamo u pomoc pozvati nekog ko nas nikada nece izdati i ja iz skustva mislim da to svakako mogu biti psihoterapeuti. Zivot moze biti nekad veoma tezak i sa sobom nosi razne izazove i nije lako nositi se sa njima. Kako bi se ostvarili na bilo kom zivotnom polju, suočavamo se sa mnogim problemima i teškoćama. Ponekad nam je teško da sa onima do kojih nam je najviše stalo pronađemo zajednički jezik. Osjećamo se povrijeđeno, iznevjereno, prevareno. Prije ili kasnije svi se suočavamo sa gubicima raznih vrsta, od onih finansijskih, preko profesionalnih i socijalnih, do emotivnih. Ponekad životne teškoće učine da potonemo dubllje.

    Psihoterapija bez sumnje nam moze biti od životne vaznosti i potrebna je da bolje razumijemo svoj život i teškoće kojima smo izloženi..
    Uz profesionalce koje mi imamo sve mozemo prevazici na jedan bezbolniji i bolji nacin, i uz to nauciti kako da se ubuduce nosimo sa raznim zivotnim uznemirujucim situacijama.. pozdrav!!

  3. Ako ste spremni da prihvatite svoju nesavršenost i da ‘savršeno’ uživate u nesavršenosti ali i da radite na ‘usavrseniju’ nesavršenosti onda su ove radionice pravo mesto gde ćete dobiti stručnu podršku ljudi koji nesebično prenose znanje i pozitivnu energiju. Hvala vam.

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

eleven − eight =