Novembar, 18. i 19.

Read Time1 Minute, 21 Second

Psihološko-psihoterapijske radionice o nagonime i emocijama do sada smo održali desetak puta u Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Kruševcu, ali prvi put u Novom Pazaru. Iako na Web stranici nismo detaljno opisali radionicu, što nije urađeno slučajno, ni ovaj put se nećemo udubljivati u ono što radimo, već bih opisao atmosferu koju prati rad u Novom Pazaru.

Bilo je do sada grupa i pojedinaca koji su nam privlačili pažnju, motivisali nas da budemo još bolji, podsticali nas da nastavimo sa raznovrsnim radom, i tome slično. Bilo je onih grupa i pojedinaca koji su nas svojim komentarima na FB i Web stranici ostavili bez daha, kojima smo neizmerno i uvek iznova zahvalni, kao i onih koji su se sa nama konsultovali, ili nas birali za svoje individualne psihoterapeute. Veoma malo toga doživeli smo u Novom Pazaru: svega par komentara i jednu najavu individualne psihoterapije, ali nigde kao tamo nema više svetlucavih očiju koje upijaju i sa sobom povezuju ono što pričamo! Doživeo sam da mi ne treba drugi komentar osim tog koji sam video, a koji se teško može pretočiti u reči.

I upravo zato koleginica Azra Crnovršanin i ja motivisani smo da budemo bolji i praktičniji svuda gde radim/mo, jer i nama koji podržavamo potrebna je podrška. Ova je najbolja, podrška očiju koje žele da primene ono o čemu se priča. Podrška koja pita kada joj nešto nije jasno, koja se ne libi da iznese svoje iskstvo.

Vidimo se sledećeg vikenda (25. i 26. novembra) u Kraljevu gde će se, nadam se, pojaviti slične oči i slična podrška.

Fotografije sa radionica pogledajte na http://emoracio.edu.rs/novembar-18-i-19/

0 0
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 komentara za naslov “Novembar, 18. i 19.

  1. Eliminisati utisnute negativne pojave, rešiti probleme koji nas ograničavaju, olakšati put ka spoznaji sebe… uz divne i stručne ljude nije teško! Radionica koja nam umnogome pomaže na tom putu, na putu izgradnje sebe, pronalažanju sebe, kao i oblikovanju kvaliteta života! Radujem se svakoj sledećoj!

  2. Znate, malo je tesko naci adekvatne izraze I rijeci kojima bih opisao ono sto se dozivi za tih par sati nasega druzenja… Znati spojiti lijepo I korisno jeste zapravo psiholoska umjetnost.. inspirisuci iznova I iznova svaki puta iskrenoscu,znanjem I vedrinom moze samo neko ko razumije prije svega covjejkove psiholoske potrebe, stoga se iskreno zahvaljujem tebi Petre na svom trudu i angazovanju kao i Azri i svim ucesnicima nase radionice.. divni ste.. 😉

  3. Ponovo divno iskustvo, nova saznanja o novim dimenzijama nas samih i motivacija svakom da se bori za kvalitetan život koji deluje nedostižno.

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

fifteen − five =