Septembar, 3.

Potrebno vreme za tekst:45sekundis

Ovo je peti put da Slađana Luković i Petar V. Jeknić realizuju radionicu “Struktura psihe”, ovaj put sa 4. grupom.

Uvek iznova zaključimo koliko je važno razumeti strukturu psihe, ukoliko smo zaista zainteresovani za “rad na sebi”. U jeku brojnih New Age načina, škola i modela “rada na sebi”, Emoracio tim se drži empirizma. Proverite zašto. Jer, pounutreno, usvojeno iskustvo postaje resurs, suprotno onom koje nije osvešćeno i onome koje se “podrazumeva”. Nikada nije previše reći da je odnos racionalnog i emotivnog dela bića ključ ravnoteže, samim tim zdravlja. Složili se, ne složili.

To se uči. Polako i kroz nevolje, kroz uspone i padove, kroz izazove i strahove. Uči se! Ne zna se, nego se uči! Naravno, oni koji to vide kao nešto značajno.

Dve fotografije sa radionice pogledajte na http://emoracio.edu.rs/septembar-3/

0 0
0
Zadovoljni
0
Nezadovoljni
0
Uzbudjeni
0
Ljuti
0
Iznenadjeni

4 komentara za naslov “Septembar, 3.

  1. Današnji dan je bio vrlo inspirantivan. Drago mi je što sam upoznala nove ljude i što sam imala čast da radim sa sjajnim timom psihoterapeuta. Njihov koordinisani rad mi pomogao da se pokrenem i da steknem novu sliku o sebi. Verujem da ću steći nova iskustva i naučiti ko sam. Radujem se sledećem susretu.
    Hvala Vam.

  2. Radionica je za sve one koji žele da zavire ispod površine i spoznaju svoju dušu,a samim tim i porade na kvalitetu svog života. Sladja ce vam pružiti smiraj u trenutku spoznaje,a Petar ce vam probuditi radoznalost i zagolicati vas koliko poznajete sebe. Radujem se narednom susretu.

  3. Pocetak odmotavanja klupka je bio jako interesantan i inspirativan. Jednostavno je nemoguce pretociti u reci sve te svesne dozivljaje. Preporucujem svima koji teze kvalitetnijem i uravnotezenijem zivotu.
    Sladjin i Petrov rad opisala bih bih sa “kvaltetan i divan” u superlativu!

  4. Vrlo sam ponosna, uzbudjena i motivisana nakon danasnjeg dana. Pocelo je pravo odmotavanje mog licnog klupka. Radujem se unapred svim sledecim suocavanjima. Nije bilo lako, u nekim trenucima ni prijatno, ali to je znak da je dobro. Idemo dalje u nove radove na sebi 🙂

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

six − three =