Intenzivna vikend radionica

Potrebno vreme za tekst:18sekundis

Datum: 18. i 19. mart 2017.

U okviru VIP paketa u ponudi je intenzivna vikend radionica koju smo nazvali “Naravno da može Lokice”. Ovog vikenda imali smo dve gošće sa kojima sam radio na:

 • psihološkim granicama, i
 • polarnosti:

Očekujemo Vas u našem centru u Metikošu kod Kraljeva.

 

 

0 0
0
Zadovoljni
0
Nezadovoljni
0
Uzbudjeni
0
Ljuti
0
Iznenadjeni

2 komentara za naslov “Intenzivna vikend radionica

 1. Dosla sam velikim delom iz potrebe, a jednim i iz radoznalosti. prezadovoljna sam!! ovo je bilo nesto najbolje sto sam sebi uradila zadnjig godina. jako intenzivan i zgusnut program, izuzetno profesionalno izlaganje Petra Jekica, protkano sa mnogo humora, topline i ljudskosti, sto posebno cenim. Uslovi smeštaja, okruzenje i hrana – savrseni. Naucila sam mnogo, a razmisljam jos vise i doci cu opet!! Preporucujem svima kojima je stalo do sebe i koji zele uciniti nesto za svoje psihicko zdravlje. Petre samo napred s tvojim idejama i programima, mnogo dobra cinis ljudima i molim te nastavi dalje!! Izuzetno zadovoljna, s daljim preporukama i s najtoplijim pozdravima Petru, Ivana Rieder.

 2. Milion puta HVALA za predivan vikend!
  Pored prijatnog i opustajuceg ambijenta u dodiru sa prirodom, mnogo savrsene domace hrane (glavni kuvar Petar Jeknic, licno), prijateljske reci i osmeha, naucio si me kako da bolje razumem i zavolim SEBE.
  Pokazao kako da se odbranim od ljudi koji lose uticu na mene, pored kojih sam uznemirena, a svakodnevno ili povremeno upucena na njih.
  Objasnio da granice ne moraju biti bodljikava zica, vec tanan i suptilan splet koji stiti ono najvrednije sto imamo, nas same!
  Sa zadovoljstvom sto sam te upoznala!
  Danijela Kralj

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

15 − sedam =