Januar, 14. i 15.

Potrebno vreme za tekst:18sekundis

Datum: 14. i 15. januar 2017.

Dvodnevni Seminar o stresu održan je u Emoracio Edukativnom centru u Metikošu kod Kraljeva. Od ove grupe nastala je Premium grupa sa kojom je započet ciklus radionica “Početak klupka”. Od ovog seminara Dejani Kovačević i Petru V. Jekniću pridružila se Slađana Luković.

0 0
0
Zadovoljni
0
Nezadovoljni
0
Uzbudjeni
0
Ljuti
0
Iznenadjeni

3 komentara za naslov “Januar, 14. i 15.

  1. Naša Premium grupa je kao vesnik proleća donela neko novo vreme, sa nekim novim ljudima koji su ušli u moj život i obojili ga drugačijim bojama. Rad na sebi unutar sebe, izazvao je gomilu osećanja i emocija za koje sam mislila da više ne postoje. Otvorila se Pandorina kutija i sve je polako počelo da se nazire. Jedna po jedna stara rana. A to je najbolji put ka ozdravljenju. Svi koji imaju pitanja a nemaju odgovore, neka se pridruže Petru na zajedničkom putovanju, na kome će prvenstvo upoznati sebe a i druge. Veoma plodonosno za sve one koji hoće da grebu ispod površine. Dođite da zajedno tragamo za blagom koje je duboko zakopano u nama.

  2. Zahvaljujujuci Petru na pozivu pridruzila sam se psiholoskoj radionici i postala deo Premium grupe.Otvorene su sustinske teme koje duboko zagrebu unutra i navedu da se zagledas u sebe, u JA. Nije svaka tema laka, ali rad na sebi i nije lagana prica. Organizatori imaju sjajan pristup, bez mnogo teoretisanja priblizavaju nam sustinu, pitanja koja postavljaju direktno nas navode da dopremo do sebe. Za mene izuzetno korisno provedeno vreme i znacajno iskustvo koje cu, nadam se, znati da koristim. Atmosfera je prijateljska, ljudi iz grupe su sjajni, kao i domacini.

Ostavite komentar

Email adresa nece biti objavljena. Obavezna polja oznacena su *

9 + 13 =